Friss topikok

  • magyarhaver3: Nagy magyrországot!!! igen!!!XD (2010.07.15. 12:03) Nagyon Nagy Magyarországot!
  • Ptbrigi: @Surfin: mivel nevem majdnem egybeesik a fent említettel (Palotásné), voltak kellemetlenségeim emi... (2009.09.17. 00:25) megvan britney
  • Surfin: Nagy szélviharok vannak mostanában, a szemembe fújta a hajam :P (2009.06.16. 18:50) Miért?
  • Surfin: Tudtam sikerül elkiabálnom. Köcsög szerelvényhiány :S (2009.02.10. 20:31) 30=28
  • hanyattuszo_poloska: olyan soha nem lesz, hogy mindenkinek jó legyen, de legalább meg kellene próbálni...vajon mit gond... (2009.01.13. 09:16) Akadálymentesítés

Címkék

a (1) album (7) állat (16) autó (7) cigaretta (1) cigi (1) delorean (1) dohányzás (1) egyéb (4) életkép (3) életünk (1) fárasztó (4) felújjitás (1) film (2) foci (24) forma 1 (9) hülye ötletek (22) idegesítő (3) idézet (3) internet (30) iwiw (4) játék (16) jövőbe (1) karácsony (6) kép (37) képregény (2) kérdés (18) kézilabda (4) koncert (15) leszokás (1) mese (5) nemisolyanhülye ötletek (4) poén (39) politika (25) pornó (4) rádió (2) rejtvény (7) reklám (15) restaurálás (1) sorozat (3) sport (18) szavazás (2) teszt (2) tömegközlekedés (21) történelem (6) tudomány (1) tv (22) újság (10) vallás (5) variációk (1) vicc (3) videó (31) vissza (1) zene (43)

Légy férfi 40-felett is

2007.03.23. 18:51 :: Surfin

Figyelem! Blogajánló következik. A post továbbolvasását hirtelen haragú, magas vérnyomású, dolgokat poénnak venni nem tudó embereknek, valamint azoknak, akiknek a "Natur Vigor"-hoz közük van nem ajánlom. És amiket leírok, azok se biztos, hogy úgy vannak, semmi bántó szándék nincs bennem (de nem ám), és az oldal állításaiból sem vonok semmit kétségbe (mégha úgy is tűnhet). Ha szerinted ezek nem vonatkoznak rád, és szeretnél egy jót nevetni, akkor persze nyugodtan nyomj egy továbbot.

Most már nem húzom tovább az időt, itt is van az a bizonyos blog: Légy férfi 40-felett is. És az első csúnya nézés is: mit keres ott az a kötőjel a címben? Persze később már ez lesz a legkevesebb.

Rögtön a kinézet tűnik fel. A sablonnal nincs is semmi gond, hisz az egy alap blog.hu-s, és szerencsére arra nem vették a fáradságot, hogy elrondítsák. A post pedig (igen, post, nem postok, mivel csak egy van, erről még később) már saját gyártmány, olyan is lett. Rutinos internet használóknak már nem sok jót ígér a hatalmas betűméretű, a szivárvány minden színében tündöklő förmedvény. Aki mégis elkezdi olvasni, nem csalódhat. Mármint ha egy nagyot akar röhögni.

Hogyan Érj El Hihetetlen Potencianövelést Bármilyen Gyógyszeres Beavatkozás Nélkül? Mi Lehet A Titka Annak A Sok Száz Elégedett Magyar Férfinek, Akik Megismerték Az Itt Leírt Információt? Szinte Azonnal Segíthetsz Magadon! Miként? Olvasd El, És Megtudod!

TeleShop hangulat már meg is van, és itt még reklámszünet sincs, egyből neki is lehet kezdeni. Elején még semmi különös, sok szép és jó, az első padlófogás a harmadik bekezdés vége felé jön: "akár 6-7 centiméterrel hosszabbá teszi a hímvesszőt!". Miután visszamásztunk a székbe, és a könnycseppeket is kitöröltük a szemünkből, gyorsan kapunk három érvet, hogy minden előzetes kétség, majd teljes szkeptikusságunk ellenére mégis elhiggyük a dolgot. Bizony-bizony, olyan okok ezek, amelyek hatására már keressük is a fiókban a vonalzót, hogy megnézzük, mennyi is az a 6-7 centi.

Az előnyöket böngészve is rendkívül lényeges dolgokra figyelhetünk fel: "Könnyen lenyelhető és igen gyorsan felszívódik. Sok tablettával szemben a VitaFree Natural Vigor bevétele nem okoz problémát." Nehogy a kicsi torkunk miatt más részünk is kicsi maradjon. A kedves fejlesztőbácsik figyelnek minden részletre. Depressziósoknak ugyan nem ajánlják, pedig lehet, hogy csak ennyi kéne, hogy kilábaljanak betegségükből.

Ha ezek után valaki azt hinné, hogy ez eddig mind szép és jó, csak biztos sokba kerül, és ezért nem engedheti meg magának, azt is ki kell, hogy ábrándítsam. Mert ezzel még keresni is lehet. Valahol a huszadik betűszín után ugyanis olyan ellenállhatatlan ajánlatot kapsz, amivel "nemcsak hogy pénzt kereshetsz magával a partnerprogrammal, de olyan technikákat és naprakész, aktuális technológiákat is megismerhetsz, amiket szintén a saját hasznodra kamatoztathatsz később!" És hogy ezt mégcsak véletlenül se hagyd ki, gyors egymásutánban háromszor is a képedbe tolják a linket, ahol regisztrálni lehet.

Az oldal sajnos véget is ért, aki még olvasna egy kicsit, az a hivatalos oldalukon megteheti (amire persze szintén van link). Már csak azt nem értem, hogy ezért miért kellett egy blogot létrehozni, és miért nem volt az elég. Mert nem hiszem, hogy még több bejegyzést írnának (bár sose lehet tudni, hátha nőknek is feltalálnak még valamilyen tablettát, amitől kétszer akkorára nő a mellük). Aztán lehet, hogy csak minél több helyen akarnak fenn lenni a világhálón, hogy minél több emberhez jusson el a dolog híre, hiszen ők jó emberek, és azt akarják, hogy mindenkinek jó legyen (legalábbis ha nagy f*szt, és sok pénzt akar).

A végére pedig csak még egy dolog, ami szintén nagyon tetszett. Ez pedig a rendelésnél a megjegyzés rovat:

Több darab megrendelése esetén ITT add meg a darabszámot! Kérlek kattints ide a beírás előtt!

Talán ez jellemzi leginkább az egészet, azt, hogy tulajdonképpen ez kiknek is szól. Csak vajon a többi rovatba ezt miért nem írták be?

Szólj hozzá!

Címkék: internet poén

A bejegyzés trackback címe:

https://surfin.blog.hu/api/trackback/id/tr6050157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása