Friss topikok

  • magyarhaver3: Nagy magyrországot!!! igen!!!XD (2010.07.15. 12:03) Nagyon Nagy Magyarországot!
  • Ptbrigi: @Surfin: mivel nevem majdnem egybeesik a fent említettel (Palotásné), voltak kellemetlenségeim emi... (2009.09.17. 00:25) megvan britney
  • Surfin: Nagy szélviharok vannak mostanában, a szemembe fújta a hajam :P (2009.06.16. 18:50) Miért?
  • Surfin: Tudtam sikerül elkiabálnom. Köcsög szerelvényhiány :S (2009.02.10. 20:31) 30=28
  • hanyattuszo_poloska: olyan soha nem lesz, hogy mindenkinek jó legyen, de legalább meg kellene próbálni...vajon mit gond... (2009.01.13. 09:16) Akadálymentesítés

Címkék

a (1) album (7) állat (16) autó (7) cigaretta (1) cigi (1) delorean (1) dohányzás (1) egyéb (4) életkép (3) életünk (1) fárasztó (4) felújjitás (1) film (2) foci (24) forma 1 (9) hülye ötletek (22) idegesítő (3) idézet (3) internet (30) iwiw (4) játék (16) jövőbe (1) karácsony (6) kép (37) képregény (2) kérdés (18) kézilabda (4) koncert (15) leszokás (1) mese (5) nemisolyanhülye ötletek (4) poén (39) politika (25) pornó (4) rádió (2) rejtvény (7) reklám (15) restaurálás (1) sorozat (3) sport (18) szavazás (2) teszt (2) tömegközlekedés (21) történelem (6) tudomány (1) tv (22) újság (10) vallás (5) variációk (1) vicc (3) videó (31) vissza (1) zene (43)

A Nagy Terv

2008.09.28. 17:18 :: Surfin

2008.09.28. 8:00 am, Renault istálló főhadiszállása, Szingapúr

Kicsi, füsttel teli irodahelyiség, az íróasztal mögött egy ősz halántékú olasz úriember szivarozik. Akár egy maffiafilmben is lehetnénk, hogy nem, arról mindössze a sötét öltöny helyett narancssárga-citromsárga-sötétkék ruha árulkodik. Két koppanás az ajtón, majd egy hasonlóan öltözött fiatalember lép be a füsttel teli szobába. Fényt mindössze egy, élesen a szemébe világító lámpa ad.

- Hivatott, Főnök?
- Ülj le Nelsinho.
- Baj van?
- Nem, dehogy. Sőt, nemsokára örömünnep lesz!
- Az jó, ennek szívből örülök.
- Ne örülj még. Nagy győzelmeket csak nagy áldozatok árán lehet aratni. Te nem rég óta vagy a csapat tagja. Sok bosszúságot okoztál már nekünk eddig.
- Elnézést… - vágott közbe a brazil, de a Főnök rögtön félbeszakította.
- Csend. Most nem erről van szó. Még kezdő vagy, mindenkinek át kell esni a kezdeti nehézségeken. De épp itt az ideje, hogy valamit letegyél az asztalra. Erről akarok veled beszélni.


Ezután hosszabb szünet következett. A Főnök pöfékelt párat, miközben az ifjonc csendben várt.

- Idefigyelj, ugye jövőre is szeretnél a csapat tagja lenni?
- Minden vágyam.
- Remek. És ezért áldozatokat is hajlandó vagy hozni?
- Természetesen. Miféle áldozatról lenne szó?
- Akár az életedről! – szólt komoran a Főnök. A szemben ülő pilóta riadt tekintetét látva, kaján mosollyal a szája szegletében tette hozzá - De most nem erről van szó. Ha mindent úgy csinálsz, ahogy mondom, nem lesz semmi gond.
- Rendben - hagyta el a brazil száját egy erőltetett mosoly kíséretében.
- Mi fogjuk nyerni a futamot! – jelentette ki ellentmondást nem tűrően az olasz.
- Mi? - csillant fel Nelsinho szeme.
- Mi. Pontosabban Fernando. Jól figyelj ide, elmondom, mi a terv!


Ezután a kis brazil csak itta és itta főnöke szavait.

- Fernandónak alig tankolunk benzint. 12 kör után ki fog jönni, pár körrel mindenki más előtt tankolni. Miután ez rendben lezajlott, te a falnak hajtasz, de nem akárhogyan! A pálya egy szűk részén, ügyelve rá, hogy ronccsá tört kocsidat semmilyen körülmények közt se tudják egyszerűen lehozni a pályáról. Lehetőleg próbálj nagy adag törmeléket is a pályán hagyni. Ha bejön a safety car, aki rögtön kimegy tankolni, azt megbüntetik. Aki csak később, az már csak Fernando mögé jöhet majd vissza. Őt pedig semmi sem választhatja el a győzelemtől. Érhető voltam?
- Érthető! – válaszolta Nelsinho még mindig csillogó szemekkel.
- Örülök.
- Mindent pontosan úgy fogok tenni, ahogy mondta. Már tudom is, hogy a pálya melyik részén töröm össze a kocsimat.
- De csak óvatosan, vigyázz magadra! És most elmehetsz.


A fiatal pilóta átszellemülve hagyta el a szobát. Büszke volt zseniális főnökére, és örült, hogy ő is a Nagy Terv részese lehet.

Ezután minden úgy történt, ahogy a Főnök mondta, és mindannyian részesei lehettünk a szezon legnagyszerűbb versenyének…

Szólj hozzá!

Címkék: forma 1

A bejegyzés trackback címe:

https://surfin.blog.hu/api/trackback/id/tr18685873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása