Friss topikok

  • magyarhaver3: Nagy magyrországot!!! igen!!!XD (2010.07.15. 12:03) Nagyon Nagy Magyarországot!
  • Ptbrigi: @Surfin: mivel nevem majdnem egybeesik a fent említettel (Palotásné), voltak kellemetlenségeim emi... (2009.09.17. 00:25) megvan britney
  • Surfin: Nagy szélviharok vannak mostanában, a szemembe fújta a hajam :P (2009.06.16. 18:50) Miért?
  • Surfin: Tudtam sikerül elkiabálnom. Köcsög szerelvényhiány :S (2009.02.10. 20:31) 30=28
  • hanyattuszo_poloska: olyan soha nem lesz, hogy mindenkinek jó legyen, de legalább meg kellene próbálni...vajon mit gond... (2009.01.13. 09:16) Akadálymentesítés

Címkék

a (1) album (7) állat (16) autó (7) cigaretta (1) cigi (1) delorean (1) dohányzás (1) egyéb (4) életkép (3) életünk (1) fárasztó (4) felújjitás (1) film (2) foci (24) forma 1 (9) hülye ötletek (22) idegesítő (3) idézet (3) internet (30) iwiw (4) játék (16) jövőbe (1) karácsony (6) kép (37) képregény (2) kérdés (18) kézilabda (4) koncert (15) leszokás (1) mese (5) nemisolyanhülye ötletek (4) poén (39) politika (25) pornó (4) rádió (2) rejtvény (7) reklám (15) restaurálás (1) sorozat (3) sport (18) szavazás (2) teszt (2) tömegközlekedés (21) történelem (6) tudomány (1) tv (22) újság (10) vallás (5) variációk (1) vicc (3) videó (31) vissza (1) zene (43)

Újságok és igények

2007.07.27. 16:29 :: Surfin

Mielőtt nyaralni indultunk, felvásároltunk egy jó adag férfi, illetve női újságot (továbbiakban FÚ és NÚ), hogy a szieszta percei se fulladjanak majd unalomba. A renitensebbek pedig (akiket jelen esetben én képviselek) a szimpla olvasás helyett mély filozófiai elemzésekbe kezdhessenek. A téma pedig az Ádámtól és Évától fennálló férfi-női ellentét az említett lapokra vetítve.

Kezdjük a férfiak kivesézésével (tényleg, miért nem mondjuk kimájazásával?), állítólag úgyis ők az egyszerűbb esetek. Ebben lehet is valami, mert tapasztalataim alapján egy FÚ összeállítása nem tartozik a legbonyolultabb dolgok közé a világon. A leglényegesebb, hogy kell egy pina. Egyes helyeken ezt ugyan nem nyomják így direkten az ember képébe, egy-két ronggyal próbálják takargatni, de a lényegen nem sokat változtat. Az említett női testrész (és a hozzá szorosan kapcsolódó nő) felkutatása nem jelenthet túl nagy problémát. Legjobb, ha egy celebet sikerül a nemes célra megnyerni, ha itthon nem találunk, importálhatunk is a kívánt mennyiségben és minőségben. De a feladat egyébként sem jelenthet gondot tekintve a neten fellelhető alulöltözöttnek nevezett hölgyek közt a magyarok arányát.

Így (a reklámokkal együtt) már bőven kilőve a megtöltendő lapok legalább fele. A maradékra kerülhet még néhány luxusautó, motor, interjú egy zenésszel, sportolóval, egyéb hírességgel (lehetőleg a mocskosabb szájúak közül). Technikai újdonságok, pia-, könyv-, film-, zeneajánló. Persze jöhet még akármilyen baromság, biztos kajálni fogják, és ha még mindig marad hely, azt akármilyen szexszel foglalkozó témával ki lehet tölteni, a férfinépnek nem lesz kifogása.

A fenti receptet alkalmazva minden hónapban könnyen készíthető vadonatúj, az előzőektől mégis különböző kiadvány. A férfiak szűklátókörűségét pedig megint nem sikerült megcáfolni, de hát ez kit érdekel. Nézzük meg inkább, hogy a nők mennyivel "jobbak" náluk.

A legszembetűnőbb különbség (vagy hasonlóság?), hogy a NÚ-ok címlapján is általában nők szerepelnek. A póz és a ruházat ugyan más, de akkor sem bredpitt pucsít ott tangában. Nem mintha különösebben bánkódnék emiatt. Az interjúk itt is megtalálhatóak, és bár a hangvétel kicsit lágyabb, de attól még minden hónapban meg lehet mást kérdezni. De aztán jön a többi rész, amire receptet szintén lehet adni, de ettől még nem biztos, hogy simán megy a dolog.

Rögtön a legfontosabb összetevő a divat. Férfiemberként már azt is nehezen képzelem el, hogy minden hónapban másmilyen, az addigiaktól lényegesen különböző ruhákat lehet találni, de a smink és a hajviselet folyamatos mássága az összes addigitól már talán lehetetlen. Nem hiszem el, hogy nem szerepelt még a lehető összes körömlakk szín, az alapozókról nem is beszélve. Majd a másik kikerülhetetlen téma, a fogyókúra, illetve a testformáló edzések. A NÚ-oknak minden évszakra megvan az indokuk a mozgásra (ami még nem is lenne baj), de hogy minden hónapra más popsiformáló és hascsökkentő mozdulatsort találjanak ki, az megfoghatatlan.

Hogy azért olyan is legyen, amibe könnyű egy kis változatosságot csempészni, ott van a horoszkóp, amiben minden csillagjegyhez legalább két oldalban elemzik a leendő szerelmi életét, fizikai és mentális erejét, szerencséjét, pénzét, meg még ki tudja mit. A sztárpletykákat nevezhetjük még esetleg folyamatosan megújulóknak, bár legtöbbször ott is csak a név (vagy még az se, csak egy hónappal később megtörténik újra) változik.

Ezek alapján a nőket sem nevezhetjük túl bonyolult szerkezetnek. A kérdés már csak az, hogy tényleg sikerül minden hónapban új, az előzőektől különböző tartalommal rendelkező NÚ-okat  a piacra dobni (akkor az nem kis teljesítmény), vagy néhány havonta ismétlődnek a dolgok. Addigra a kedves olvasó úgyis elfelejti, és ugyanakkora élvezettel veti magát a csillogó rúzsok közé, mint aki hasonlót még sohasem látott. Csak akkor ne a férfiakat nevezzék kiszámíthatónak.

2 komment

Címkék: újság

A bejegyzés trackback címe:

https://surfin.blog.hu/api/trackback/id/tr57126544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vera 2007.07.30. 18:28:19

A címet szeretném kikérni magamnak :))) Az én igényeimet tuti senki nem mérte fel, mikor eldöntötték, hogy milyen legyen egy női lap...
Sok dolog van, ami nem megy a fejembe, ezek között mindig is élen versenyezett az, hogy honnan veszik, hogy annyira sötét vagyok, hogy ha ők leírják, hogy idén télen nem divat a kék, akkor rögvest indulok a máglyára, hogy elégessem az összes kék cuccomat. Amit majd következő tavasszal sajnálhatnék csak igazán, mert hopp, akkor újra divatba jött a kék...
Felejtsenek már el...

Surfin · http://surfin.blog.hu 2007.08.01. 23:54:40

Jóvanna, én csak ilyen átlagemberekre gondoltam :P. Az a baj, hogy sok ilyen sötét ember van, amilyeneket írtál, és ebből sokaknak jól meg lehet élni. Egyébként a divat úgy hülyeség, ahogy van, nem is foglalkozom velük, inkább megyek és kifestem még magam a nótenksz koncert előtt :D
süti beállítások módosítása