Friss topikok

  • magyarhaver3: Nagy magyrországot!!! igen!!!XD (2010.07.15. 12:03) Nagyon Nagy Magyarországot!
  • Ptbrigi: @Surfin: mivel nevem majdnem egybeesik a fent említettel (Palotásné), voltak kellemetlenségeim emi... (2009.09.17. 00:25) megvan britney
  • Surfin: Nagy szélviharok vannak mostanában, a szemembe fújta a hajam :P (2009.06.16. 18:50) Miért?
  • Surfin: Tudtam sikerül elkiabálnom. Köcsög szerelvényhiány :S (2009.02.10. 20:31) 30=28
  • hanyattuszo_poloska: olyan soha nem lesz, hogy mindenkinek jó legyen, de legalább meg kellene próbálni...vajon mit gond... (2009.01.13. 09:16) Akadálymentesítés

Címkék

a (1) album (7) állat (16) autó (7) cigaretta (1) cigi (1) delorean (1) dohányzás (1) egyéb (4) életkép (3) életünk (1) fárasztó (4) felújjitás (1) film (2) foci (24) forma 1 (9) hülye ötletek (22) idegesítő (3) idézet (3) internet (30) iwiw (4) játék (16) jövőbe (1) karácsony (6) kép (37) képregény (2) kérdés (18) kézilabda (4) koncert (15) leszokás (1) mese (5) nemisolyanhülye ötletek (4) poén (39) politika (25) pornó (4) rádió (2) rejtvény (7) reklám (15) restaurálás (1) sorozat (3) sport (18) szavazás (2) teszt (2) tömegközlekedés (21) történelem (6) tudomány (1) tv (22) újság (10) vallás (5) variációk (1) vicc (3) videó (31) vissza (1) zene (43)

Zorall, 2007.04.14. WigWam

2007.04.16. 11:07 :: Surfin

Mindenféle felvezető nélkül, ami úgysem érdekel senkit (akit meg igen, az majd elolvassa máshol) vágjunk is egyből a közepébe. Függöny el, Kicsi középen, kezében a gitárral, fején pedig egy bukósisakkal, elvégre ez valami motoros szezonnyitó akar lenni, vagy mi a szösz. (Tudom, az egy olyan apró pihedarab, le ne írja valaki!) Attilán is fejfedő, napszemüveg, arca előtt pedig egy koponyás kendő, teljesen élethű, hirtelen meg is ijedtem tőle.

A hangzással szerencsére most nem volt semmi gond. Kicsinek ugyan meggyűlt a baja a gitárjával, egyik húr úgy döntött, hogy további életét két részben folytatja (úgy kell neki, legközelebb majd talán finomabb lesz, és nem nyúzza annyira), de ez sem okozott komolyabb fennakadást. Szasza különösen elemében volt, elénekelte, hogy "két nővel szeretné", "de most már nem", tette hozzá rögtön, miközben kinézett a színpad szélén álló kedves feleségére, aki ezen csak nevetni tudott. A nők is megtudhatták, hogy "a vérzést elállítani (28-29 naponta) úgy sem tudják". Persze a jó fűrész most is ritmusra járt, mint Hangyától a múltkor megtudtam, ezt az önfelajánlást muszáj megcselekednie. Ami a P. Mobilnál a Varjúdal, az itt a Fűrészdal, hiába no, furcsák ezek a rockzenészek.

Volt Zorall quiz is, amin akár még nyerhettem is volna, csak hát kicsi is vagyok, félénk is, a jutalmul felajánlott sört meg amúgy sem szeretem. A feladat filmidézet kitalálása volt, és első, Torrente gondolatom után mégis a Macskafogó lett a befutó. Aki nem ismerte fel, az szégyellheti magát, és menjen azonnal megnézni. Nemrég valahol már 599 Forintért láttam DVD-n.

A műsor egyébként már-már egy lemezbemutató volt, bőven hallhattunk az új korong dalairól, csak sajnos most a Csakazértis szerelem maradt ki. Volt viszont egy eddig (általam) még nem hallott szám is, a Boldog születésnapot után (a koncerten előtt) már Boldog névnapot is kívánhat(t)unk Zorall módra. Kicsit ugyan szabódtak, hogy még nem igen tudják, de szerintem egész korrekt volt. Igaz én nem hallottam, hogy hogyan is kéne igazából szólnia (vagy ha már igen, akkor tényleg van még rajta mit csiszolni).

Meglepetésre, hosszú idő után (van vagy 4 hónap is), ismét voltak táncoslányok. Dóri távollétében (vagyis nem is volt távol, csak érthető okból most még nem igazán táncos lábú) Bligi Zoralina új társat kapott maga mellé Ivett Zoralina személyében. Az összhang ugyan még nem volt tökéletes, de lesz ez majd jobb is. Ettől függetlenül feldobták a műsort, csak kár, hogy pont a Limbó hintót hagyták ki. Kicsi még a gitárját is a nyakukba akasztotta egyik szám végén, mire Attila (gonoszul) rögtön belekezdett a következőbe, hogy rémülten kapkodva kelljen visszaszereznie.

Amilyen hirtelen kezdtem, olyan gyorsan be is fejezem, színpadról le, vissza-vissza, két szám ráadás, színpadról ismét (immár végleg) le, és vége. A mihamarabbi viszontlátásra, valószínűleg már szabadtéren, a Zöld pardonban.

Szólj hozzá!

Címkék: zene koncert

A bejegyzés trackback címe:

https://surfin.blog.hu/api/trackback/id/tr4659215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása