Friss topikok

  • magyarhaver3: Nagy magyrországot!!! igen!!!XD (2010.07.15. 12:03) Nagyon Nagy Magyarországot!
  • Ptbrigi: @Surfin: mivel nevem majdnem egybeesik a fent említettel (Palotásné), voltak kellemetlenségeim emi... (2009.09.17. 00:25) megvan britney
  • Surfin: Nagy szélviharok vannak mostanában, a szemembe fújta a hajam :P (2009.06.16. 18:50) Miért?
  • Surfin: Tudtam sikerül elkiabálnom. Köcsög szerelvényhiány :S (2009.02.10. 20:31) 30=28
  • hanyattuszo_poloska: olyan soha nem lesz, hogy mindenkinek jó legyen, de legalább meg kellene próbálni...vajon mit gond... (2009.01.13. 09:16) Akadálymentesítés

Címkék

a (1) album (7) állat (16) autó (7) cigaretta (1) cigi (1) delorean (1) dohányzás (1) egyéb (4) életkép (3) életünk (1) fárasztó (4) felújjitás (1) film (2) foci (24) forma 1 (9) hülye ötletek (22) idegesítő (3) idézet (3) internet (30) iwiw (4) játék (16) jövőbe (1) karácsony (6) kép (37) képregény (2) kérdés (18) kézilabda (4) koncert (15) leszokás (1) mese (5) nemisolyanhülye ötletek (4) poén (39) politika (25) pornó (4) rádió (2) rejtvény (7) reklám (15) restaurálás (1) sorozat (3) sport (18) szavazás (2) teszt (2) tömegközlekedés (21) történelem (6) tudomány (1) tv (22) újság (10) vallás (5) variációk (1) vicc (3) videó (31) vissza (1) zene (43)

Egy meccsről, amit nem is láttam

2007.03.29. 23:05 :: Surfin

Köszönhetően a hülye ausztrál időszámításnak, nem igazán tudom élőben követni a vízilabda vb meccseit. A Forma 1-et (évente egyszer, időmérővel kétszer) még megoldom, hétvégén is van, elég korán is van, de ez a hétköznap délelőtt egy nagyon elcseszett időpont. Hála azonban annak, hogy ma délelőtt éppen a szoftver labor előtt (és közben) volt a női elődöntő, legalább neten tudtam követni az eseményeket. A fene gondolta volna, hogy az ilyen stresszes.


Tehát még óra előtt terembe be, gép bekapcs, index.hu, és mit látnak szemeim? Magyarország - USA 3-7.
A magyar válogatott nem tud mit kezdeni az amerikai védelemmel. Úgy tűnik, elúszik a döntő.
Erről ennyit, gondolom, dehát a remény hal meg utoljára (a lepényhal meg először), ujjam F5-ön, hátha. 8-5-re ugyan sikerül feljönni az utolsó negyed előtt, és a gyakvezér is késik szerencsére, de azért az a -3 gól nem túl biztató. Persze ne feledjük, mi vagyunk a címvédők, F5 ugyan mintha már kopna, de annyi baj legyen. Muszáj egyenlíteni.
A sokadik remek magyar védekezés után Tomaskovics emeberlőnyből egyenlít!!
Megvan, igen, ez az! Utolsó előtti perc, és végre hosszú idő után újra (és mióta én is követem először) nem állunk kiesésre. A baj csak az, hogy ezzel az utolsó percbe léptünk, és az amcsik támadnak, én pedig semmit nem látok, csak a billentyűzetet verem "ezerrel", frissítsék már!
Fél perccel a vége előtt az amrikaiak emberelőnybe kerültek, edzőjük időt kért.
Neee! Rohadt frissítés. Nemhogy megnyugtatott, csak még idegesebb lettem. Az F5 lassan már láthatóan mélyebben van a többi gombhoz képest, de kit érdekel ez?
Villa bombáját káprázatos bravúrral védte Brávik!!
12 másodperccel a vége előtt magyar időkérés.
Kezdem belátni, hogy nem biztos, hogy olyan nyerő ötlet volt ez a netes közvetítés. Tévé előtt ülve legalább folyamatosan látnám, hogy mi van, de így csak reménykedhetek, hogy jön a kedvező frissítés. Előbb még azért aggódtam, hogy 3 gólról kell feljönni, majd, hogy már csak 2 perc van, és még mindig kell egyet dobni (és közben nem kapni), most pedig már arról álmodozom, hogy akár hosszabítás nélkül is továbbjuthatunk. Hiába no, telhetetlen az ember.

Közben az élő közvetítéssel is valami gubanc van, néha ahelyett, hogy jönne az új "hír", még az előző is eltűnik.
Három másodperccel a vége előtt Pelle bombáját védi a kapus.
Vége. Hosszabbítás. 10-15 (vagy akár csak 2-3) perce még hogy örültem volna ennek, de most azért van egy kis keserű szájíze a dolognak. Közben befut a gyakvezér, kiszh-t írunk, úgyhogy a "meccsnézés" határozatlan ideig felfüggesztve.

Zh letudva, gyorsan nyúlók F5 felé (már messziről felismerni, mintha halványabb lenne a felirat mint a többin), biztos vagyok benne, hogy nyerünk, ezek után nem kaphatunk ki. Pedig lehet, hogy mégis. 10-9 oda. Percet nem ír, csak annyit, hogy hosszabbítás, fogalmam sincs, hogy mennyi van még hátra, de sajnos nem sok lehet.
Az amerikai támadás az oldalhálóba vágódik, 39 másodperccel a vége előtt Godova Gábor időt kért.
Szóval akkor még egy utolsó attak, azt jól bedobjuk (gondolom én kis optimista), és akkor büntetők. De vajon tényleg bedobjuk? F5-F5-F5-F5-F5-F5-F5... Mintha belassult volna az idő. Elkezdünk valami szép kis programot írni, de az most valahogy nem köt le. Átkozom, aki ezt az élő netes közvetítést kitalálta. Rakták volna ki egybe az eredményeket mondjuk minden negyed végén. Eszembe se jut, mi lesz ha jönnek a büntetők. Szegény F5 biztos szurkol, hogy nehogy. A kis gonosz.
Stieber emberelőnyben egy másodperccel a vége előtt fejbe lőtte a kapust, így az amerikaiak jutottak a döntőbe.
De nem jönnek. Vége. Ezért izgultam? Talán az elején ha nem hagyjuk őket meglépni. Talán. De fogalmam sincs. Érdemben (mivel nem láttam), nem tudok nyilatkozni a meccsről. Talán ők voltak a jobbak, talán mi. Lehet, hogy szerencse melléjük állt, de lehet, hogy csak a pechjük miatt nem nyertek rendes játékidőben. Kár is ezen gondolkozni, ez van, szép érem az a bronz is, majd a fiúknak hátha sikerül. Szerbeknek úgysem ártana mostmár kicsit visszavágni. Visszasüllyedek ebbe a világba, írom én is a programot, most már az F5-nek is nyugalma van tőlem.


(Így utólag belegondolva fogalmam sincs mi lett volna, ha tényleg büntetők lesznek. Lehet, hogy  miattam történt így. Az már tényleg igazi emberkínzás lett volna. Meg billentyű.)

Szólj hozzá!

Címkék: sport internet

A bejegyzés trackback címe:

https://surfin.blog.hu/api/trackback/id/tr9052535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása