Friss topikok

  • magyarhaver3: Nagy magyrországot!!! igen!!!XD (2010.07.15. 12:03) Nagyon Nagy Magyarországot!
  • Ptbrigi: @Surfin: mivel nevem majdnem egybeesik a fent említettel (Palotásné), voltak kellemetlenségeim emi... (2009.09.17. 00:25) megvan britney
  • Surfin: Nagy szélviharok vannak mostanában, a szemembe fújta a hajam :P (2009.06.16. 18:50) Miért?
  • Surfin: Tudtam sikerül elkiabálnom. Köcsög szerelvényhiány :S (2009.02.10. 20:31) 30=28
  • hanyattuszo_poloska: olyan soha nem lesz, hogy mindenkinek jó legyen, de legalább meg kellene próbálni...vajon mit gond... (2009.01.13. 09:16) Akadálymentesítés

Címkék

a (1) album (7) állat (16) autó (7) cigaretta (1) cigi (1) delorean (1) dohányzás (1) egyéb (4) életkép (3) életünk (1) fárasztó (4) felújjitás (1) film (2) foci (24) forma 1 (9) hülye ötletek (22) idegesítő (3) idézet (3) internet (30) iwiw (4) játék (16) jövőbe (1) karácsony (6) kép (37) képregény (2) kérdés (18) kézilabda (4) koncert (15) leszokás (1) mese (5) nemisolyanhülye ötletek (4) poén (39) politika (25) pornó (4) rádió (2) rejtvény (7) reklám (15) restaurálás (1) sorozat (3) sport (18) szavazás (2) teszt (2) tömegközlekedés (21) történelem (6) tudomány (1) tv (22) újság (10) vallás (5) variációk (1) vicc (3) videó (31) vissza (1) zene (43)

Zorall, 2007.02.23. Trafó (Gödöllő)

2007.02.24. 12:12 :: Surfin

Fél tíz körül sikerült a helyszínre érni, de még ez is korainak bizonyult, mivel nem engedtek le a pincébe, mondván a zenekar még nem állt be. Tíz után nem sokkal azonban már kezdett az első (és mint később kiderült, egyetlen) előzenekar. Az Alkoholt már a karácsonyi koncerten is láthattam, és akkor sem tudtak igazán meggyőzni. A zenével nem volt semmi gond, de az énekessel nem bírok kibékülni (bár a múltkorinál most jobb volt, mint kiderült, akkor valóban nagyon be volt rekedve, de most sem volt az igazi). Lehet keresniük kéne egy külön énekest (vagy ha a mostani "ilyen ütemben fejlődik", az se rossz), és akkor talán jobban tetszene. Bár másnak lehet, hogy pont így jön be.

Ezután következett volna a Snake Heart, akik csak a plakátokon voltak meghirdetve, de miután Fenegyerek már tíz perce szerelte a dobját, és Attila is a színpadra tévedt, már éles szemmel én is kiszúrtam, hogy "mintha már a Zorall készülne". És valóban.

Először még félnótáskodtak egyet, majd második szándékra kialudt a fény, és megdörrent egy durva dal (meg persze egyszerre a dobbant a sok szív), és mindenki Táncolt! Volt aztán minden mi szem-szájnak, és főleg fülnek ingere, régi dalok, új dalok, és még annál is újabbak. Másodszor hallva a White Weddinges Csakazértis szerelmet egyre erősödött bennem az érzés, hogy ez is egy újabb kedvenc lesz, a Valaki valamit kevert a piámbanról nem is beszélve, amit szerencsére már sokadszorra élvezhettem. Egy újabb remek album van kilátásban tehát, az eddigi dalok mellé remélem még sok-sok meglepetéssel. Már alig várom.

A számok futószalagon követték egymást, legtöbbször ahogy az egyik véget ért már érkezett is a másik, így az összekötő szövegek is rendre kimaradtak, amit személy szerint én egy kicsit bántam. A táncoslányok is elmaradtak, aminek most nem csak a helyhiány volt az oka, hanem Dóri várandóssága. (És a Bizarr dolog címet is a terhes-szex érdemelte ki.) Aki még nem tudta, az most megtudhatta, hogy ez a legszebb Ajándék (nem, nem a terhes-szex!). Sőt, "állítólag" Baby Zorall még meg is mozdult, stílusosan a Rossz vagyok, de használható alatt. Innen is minden jót, és sok boldogságot kívánok Nekik!

És akkor Valami véget ért, ami itt most sajnos a koncert volt, de természetesen egy kis ráadást még kaptunk (Szasza meg talán egy sms-t, amire még a színpadon válaszolt is, amit azért mégse kellett volna). Végezetül egy rövid ruhatári sorbaállás után boldogan (és zúgó füllel) távoztunk, remek péntek esti szórakozásnak bizonyult a koncert, köszönjük!

Szólj hozzá!

Címkék: zene koncert

A bejegyzés trackback címe:

https://surfin.blog.hu/api/trackback/id/tr4439811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása