Friss topikok

  • magyarhaver3: Nagy magyrországot!!! igen!!!XD (2010.07.15. 12:03) Nagyon Nagy Magyarországot!
  • Ptbrigi: @Surfin: mivel nevem majdnem egybeesik a fent említettel (Palotásné), voltak kellemetlenségeim emi... (2009.09.17. 00:25) megvan britney
  • Surfin: Nagy szélviharok vannak mostanában, a szemembe fújta a hajam :P (2009.06.16. 18:50) Miért?
  • Surfin: Tudtam sikerül elkiabálnom. Köcsög szerelvényhiány :S (2009.02.10. 20:31) 30=28
  • hanyattuszo_poloska: olyan soha nem lesz, hogy mindenkinek jó legyen, de legalább meg kellene próbálni...vajon mit gond... (2009.01.13. 09:16) Akadálymentesítés

Címkék

a (1) album (7) állat (16) autó (7) cigaretta (1) cigi (1) delorean (1) dohányzás (1) egyéb (4) életkép (3) életünk (1) fárasztó (4) felújjitás (1) film (2) foci (24) forma 1 (9) hülye ötletek (22) idegesítő (3) idézet (3) internet (30) iwiw (4) játék (16) jövőbe (1) karácsony (6) kép (37) képregény (2) kérdés (18) kézilabda (4) koncert (15) leszokás (1) mese (5) nemisolyanhülye ötletek (4) poén (39) politika (25) pornó (4) rádió (2) rejtvény (7) reklám (15) restaurálás (1) sorozat (3) sport (18) szavazás (2) teszt (2) tömegközlekedés (21) történelem (6) tudomány (1) tv (22) újság (10) vallás (5) variációk (1) vicc (3) videó (31) vissza (1) zene (43)

Politikamentes március 15.

2007.02.22. 18:20 :: Surfin

"Orbán Viktor szerint amennyiben a rendőrség nem engedi, hogy politikai célokra használják, akkor béke lesz március 15-én. A Fidesz elnöke erről szerdán, Budapesten beszélt újságíróknak. Orbán Viktor arra kérdésre, nem tartanak-e attól, hogy március 15-én - amikor a Fidesz is rendezvényt tart - megismétlődnek az október 23-i események, azt mondta: a rendőrségnek távol kell maradnia a politikától; ha a rendőrség nem engedi, hogy felhasználják politikai célokra, akkor béke lesz március 15-én is. Véleménye szerint csak a rendőrségen múlik, hogy a nyilvános, nagy rendezvényeken béke van-e."
(forrás: MTI)

Lassan már tényleg kezdem azt hinni, hogy Viktor nem gondolkodik, mielőtt beszél. Ez a nyilatkozat - mindenféle félremagyarázás nélkül - teljesen egyértelmű: azt akarja, hogy a rendőrök verjék szájba. (Bár ez nem is olyan meglepő, szerintem már a kordonbontásnál is erre hajotott, csak akkor még nem jött neki össze.) Szerinte a rendőrségnek nem szabad engednie, hogy az ünnepet politikai célokra használják, de hát egy nagygyűlés mi, ha nem az, könyörgöm. Pedig ha azt még engdenék is, kíváncsi vagyok meddig mehetnének el a rendőrök a randalírozókkal szemben (akik reméljük nem lesznek, és akkor baj se lesz, és felesleges ez az egész felhajtás), hogy ne emlegessnek egyből rendőrterrort és megtorlást. Már jó előre elintézi, hogy ne jöhessenek ebből jól ki, kivéve, ha mindenféle rendbontás nélkül lezajlik az ünnep (ami természetesen nem a rendőrség érdeme lenne). Pedig tényleg jó lenne, ha sikerülne egy politikamentes ünnepet összehoznunk, ahol mindenki együtt emlékezhetne hovatartozástól (vagy épp nemtartozástól) függetlenül. Hogy ez nem teljesen lehetetlen, és vannak még csodák, arra itt egy példa: "A Fidesz kezdeményezését elfogadva a pártok, egyházak és a civil szervezetek együtt emlékeznek meg vasárnap Kecskeméten a kommunizmus áldozatairól - jelentette be sajtótájékoztatón csütörtökön Vörösmarty Attila, a Fidesz helyi szervezetének elnöke." (MTI) Csak nehogy ezek után mind kizárják őket a pártból.

6 komment

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://surfin.blog.hu/api/trackback/id/tr5539228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hmcucc 2007.02.23. 14:37:34

én nem akarom se védeni se támadni surfin-t, mert úgy utálom a fideszt, ahogy az mszp-t, és az egész mocskos politikát, de kedves prokator, nem érzed úgy hogy az előző kommented igen csak jellemez téged?

Surfin · http://surfin.blog.hu 2007.02.23. 16:31:20

Kedves prokator! Először arra gondoltam, hogy kimoderálom kedves hozzászólásod, te tudod mit, nem! Hagyom ott ahol van, ezzel úgyis csak magadat minősíted, és ha törölném, akkor azt hinnéd, hogy "nyertél", nem mintha ez arra menne. Maradjanak meg a világnak "értékes" gondolataid.
Én nem mondtam, hogy "március 15.-én ne legyen ünnepség meg beszéd", sőt! De ne arról szóljon, hogy fújjrohadtgyurcsánytakarodjköcsögrendőrök... És nem azért, mert Gyurcsányimádó vagyok, mint ahogy te ezt hiszed rólam. Sztem is rég le kellett volna mondania (egyből miután az a bizonyos beszéd kikerült, ha még nem előbb, bár miután a törő-zuzó tömeg is ezt követelte már muszáj volt maradnia). Csak azt szeretném, hogy végre lehessen egy normális nemzeti ünnep, anélkül hogy lerombolnák fél Budapestet. Mert ezt az ünnepet ténlyeg nem politikai célokra kéne használni (kivéve ha ez békülést jelent).

Surfin · http://surfin.blog.hu 2007.02.23. 20:32:46

Nem moderáltam, pedig tehettem volna. Amikor én rendes hangnemben írok, akkor mástól is elvárható lenne, hogy úgy írjon, és ne "szarfaszúzzon". Én is káromkodhatnék cifrákat (és mint egyik előző postomban írtam, erre a magyar nyelv pont megfelelő is), de mégsem teszem. Vitatkozni lehet kultúráltan, intelligens ember módjára is (ami nekem jobban bejön), de látom te nem vagy rá képes :(.
És mondd meg nekem, hogy hol kértem a "Nemzeti Ünnep NEÜNNEPLÉSÉT"?

Dina 2007.02.24. 10:49:17

Éljen március 15!,a jövőben is!!!!!Ha a gyerekeim felnőnek (2,4)évesek vajon elférnek majd a "felvonulási téren",a betelepített kontinensűektől? Vagy esetleg nekünk kell majd elnézést kérnünk,hogy szeretnénk látni és hallani az ünnepi beszédünket? Talán ök fogják beolvasni illetve szavalni 1848-as eseményeinket? Hát........őszintén kimondom,a nagyszüleim, a dédszüleim, az ükszüleim.....,"isten nyugosztalaja őket",szomorú és gyalázatos a magyar politikusaink jövővel kapcsolatos elképzeléseik.

Surfin · http://surfin.blog.hu 2007.02.24. 18:43:18

1enjog> Te se süllyedj le a szinjére légyszi (mert tudod, akkor legyőz a rutinjával ;) ).
Erről a betelepítésről pedig még semmi hivatalosat nem olvastam, remélem tényleg csak kacsa az egész, de ha mégsem, akkor ebben egyetértek Dinával. Inkább azt kéne elérni, hogy az itt élő magyarok bátran, és ne félve vállalhassnak gyereket.

Dina 2007.02.24. 21:49:21

1enjog-úság nagymestere,te hol hordod a nemlétező agyadat?Talán a .......helyén?
Te nagy arcú, ha lenne gyereked nem így gondolkodnál!Ja!!!!!!!!Te nem jártál biosz orára ígyhát nem is ismerheted a nemiszervek funkcióját,ill.a vele együtt működő párkapcsolat fogalmát!Az ilyenek miatt nem működik az egészséges családalapítási rendszer mint TE!Csak minden meglegyen,de semmi áldozat!
süti beállítások módosítása